BİST
9.525
ALTIN
2.498,11
DOLAR
32,60
STERLİN
40,58
EURO
34,76

Yalım;Afyon'lu Yeni Vekil Sanada Sesleniyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım OSB kavşağındaki trafik kazasında kaza yerinden AKP'li Milletvekillerine sert sözler ile yüklendi;Yalım;Eyy İsmail Güneş,  Afyon' lu yeni vekil sanada sesleniyorum başka işle uğraşma vatandaşın canı ile uğraş güvenliği ile uğraş.

22 Mart 2024 Cuma 11:06
Yalım;Afyon'lu Yeni Vekil Sanada Sesleniyorum

Uşak / İzmir karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında Gediz yolu ayrımında bulunan OSB kavşağında yük taşıyan tır devrildi.

Her gün şıkayetlerin dahada çok arttığı kavşakta meydana gelen kazada Maddi hasarın oluştuğu kazada ölen yada yaralanan olmadığı bildirildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Uşşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kaza yerinde mağdur olan vatandaşları ziyaret etti.

Kazada devrilen tır şöförünü dinleyen Yalım kendisininde ölüm kavşağı olarak adlandırdığı kaza yerinden AKP' Lİ milletvekili İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul' a seslendi .

Yalım;Eyy İsmail Güneş,  Afyon' lu yeni vekil sanada sesleniyorum . Sizin yeni yaptırdığınız kavşağın sonucu bu gördüğünüz gibi burda vatandaşın hem canı hem malı tehlikede bir an önce köprünün yapılması lazım başka ısle uğraşma vatandaşın canı ile uğraş güvenliği ile uğraş.dedi.

Kaza yerinde devrilen tırın şöförü;Böyle yokuş aşağı geliyorsun bu göbek karşına çıkıyor böyle viraj olurmu diyerek tepkisini gösterdi. 

Yetkililere seslenen Yalım burda bu köprü yapılmadığı müddetçe bu kavşakta daha çok kaza olur bu kaza ucuz şekilde atlatıldı ama önümüzdeki günlerdeki kazalarda hem can hem mal kaybı yüksek burdaki kavşağa köprü yapılması için Allah korusun illa birinin ölmesimi lazım bu kavşağa köprüyü yaptırın.dedi.


Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.