BİST
9.530
ALTIN
2.465,09
DOLAR
32,47
STERLİN
40,60
EURO
34,72

Yalım'ın Hayvanat Bahçesi Ziyareti Ah! Dedirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Akse Çamlığında bulununan ve içersi samanlığa dönmüş kafetaryadaki görüntülerle beraber, Hayvanat Bahçesinden seslendi,Yalım;Vatandaşlarımızın ödediği vergiler ile yapılan bu kafetarya samanlık olmuş.

21 Mart 2024 Perşembe 10:15
Yalım'ın Hayvanat Bahçesi Ziyareti Ah! Dedirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Akse Çamlığında bulunan Hayvanat Bahçesinden seslendi.

İcerdeki görüntüleri video ile paylaşan Yalım.

- 2012 yılında açılan 2022 yılında Milyonlar harcanarak yeniden revizyon yapılan Akse Ormanındaki Hayvanat Bahçesindeyiz samanlık olmuş içinde saman ve köpekler var.Göreve gelir gelmez bu kafenin temizliğini hemen yaptıracağız halkın hizmetine sunulması için hızla girişimlerde bulunacağız.Yabani hayvanlar içerideki hayvanlara zarar veriyor.O yüzden hayvanat bahçesinin çevre korumalarını yapacağız.

Uşşak'lı vatandaşlarımızın ödediği vergiler ile yapılan bu kafetarya samanlık olmuş.

Burdan vatandaşlarımıza söz veriyorum 1Nisan'da Belediye Başkanı seçileceğim ve burayı tekrar vatandaşlarımızın hizmetine kavuşturacağım.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 21.03.2024 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.