BİST
9.080
ALTIN
2.303,22
DOLAR
32,34
STERLİN
41,09
EURO
35,13

Gür Selendililer Derneğini Ziyaret Etti

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür’ün Selendililer Derneği ziyaretinde konuştu, Gür; Yapmaktan çok yıkmakla nam salmış bir belediyenin yeniden dizaynı için yola çıktık.

19 Mart 2024 Salı 15:42
Gür Selendililer Derneğini Ziyaret Etti

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür’ün Selendililer Derneği ziyareti, miting havasına dönüştü. Gür, coşkulu kalabalığa seslenerek, “Artık salonlar bizi almıyor. Meydanlara indik, meydanlar da yakın zamanda bize yetmeyecek. Bunu fazlasıyla hissediyorum” dedi.

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde coşku ve heyecanla karşılanan Gür’ün Selendililer Derneği ziyareti, miting havasına büründü. Burada halka seslenen Gür, vaatlerini açıkladı. Mevcut belediyenin asli görevlerini dahi yapmakta zorlandığını dile getiren Gür, “Asli görevlerimizi rahatlıkla yapacağız” diye konuştu. 
Gür, adaletin ve liyakatin hakim olduğu bir belediye yönetimiyle şehrin gelecek yüzyılını planlayacaklarını söyledi.

Sorunlarınızın takipçisi olabilmek için bu yola çıktıklarını ifade eden Gür, “Şehrimizin birçok sorunu var. Bizlere vaat edilip de henüz daha gerçekleştirilememiş, yapmaktan çok yıkmakla nam salmış bir belediyenin yeniden dizaynı için yola çıktık.” dedi.

Uşak’ın hak ettiği noktada olmadığını kaydeden Gür, “Bu şehrin kuzeyiyle güneyi arasındaki uçurumu azaltacağız. Otogara ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Şehrimizin istihdam ve ekonomisini güçlendirecek, termal turizmi kentimize kazandıracağız. İki organize sanayi bölgemiz var, buna bir yenisini daha ekleyip üçüncü organize sanayimizi de tarım organize sanayi yapmak için de mücadele edeceğiz. Sporda yeni stadyum ve tesislerimizle başarılara koşan bir il olacağız. Uşak Eğitim Vakfını kurup öğrencilerimizin yanında olacak, onlara burs verecek bir Uşak Belediyesi olma hayaliyle yola çıktık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 5 yılda 5 bin sosyal konutla buluşturacağız. Bizim kapılarımız herkese açık olacak. Haftanın bir gününü halk günü yapacağız” diye konuştu.
Gür, şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini, şehri ‘iyi’ yönetmek ve belediyeyi yeniden dizayn etmek için göreve hazır olduklarını belirtti.

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Gür, festivalleri ancak şehrin kültürünü Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için yapacaklarını, halkın parasını eğlence için harcamayacaklarını kaydetti.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.