BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Gür Seçim Çalışmalarında Tam Sürat

İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür Belediyecilik dersi verdi, Gür; Yıl 2024 olmuş şehrin kuzey bölgelerinde yaşayan benim vatandaşımın evinin önünde yol yok yol.

18 Mart 2024 Pazartesi 17:02
Gür Seçim Çalışmalarında Tam Sürat

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür seçim çalışmaları kapsamında bugün Karma Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Büyükbaş İşleme Merkezi ve Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı İtfaiye personeli çalışanlarını ziyaret etti.

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrika ziyaretlerinde çalışan işçilerle bir araya gelen İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür seçime 16 gün kaldığını kaydederek şehrin kronikleşen ulaşım, otopark, trafik, altyapı, kanalizasyon problemini ve şehrin kayıp yıllarını telafi etmek için yola çıktığını söyledi. 

Temel ve sosyal belediyecilik hizmetlerinin Uşak’ta yetersiz kaldığını belirten Gür, göreve geldiğinde acil olarak trafik, altyapı, üst yapı problemlerini çözeceğini ifade etti.
Uşak Belediyesi’nin iyi yönetilmediğine dikkat çeken Gür, işçilerden destek istedi. 

Konuşamasında belediyecilik dersi veren Gür.
“Yıl 2024 olmuş benim vatandaşımın evinin önünde yol yok yol”

Uşak’ın sorunlarını bildiklerini belirten Gür, seçildiği takdirde kentin altyapı ve trafik sorununu çözüme kavuşturacaklarını müjdeledi.

Şehrin kuzey bölgelerinde insanların evlerine toprak ve çamurlu yollardan gittiğini ifade eden Gür, “Yıl 2024 olmuş benim vatandaşımın evinin önünde yol yok yol. Çocuklarımız okullarına o çamurlu yollardan gidiyorlar. Bu mu Uşak halkının hak ettiği hizmet. Bizim belediyecilik anlayışımız da yolların düzeltilmesi, asfaltlanması bir proje değil bizim zorunluluğumuzdur.” dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.