BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Gür'den Sert Sözler.

İYİ Parti’nin Uşşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür yaptığı basın açıklamasında sosyal belediyeciliğin tarihini yazacaklarını belirterek,Belediye yönetimini eleştirdi Gür:Biz parayı makam odaları için değil, halk için harcayacağız!

16 Mart 2024 Cumartesi 18:16
Gür'den Sert Sözler.

İYİ Parti’nin Uşşak Belediye Başkan adayı yaklaşan yerel şeçimler öncesinde basın açıklaması ile Uşşak'lı seçmenlere seslendi, Muhammet Gür yaptığı basın açıklamasında sosyal belediyeciliğin tarihini yazacaklarını belirterek,Belediye yönetimini eleştirdi Gür açıklamasında sosyal belediyecilik mesajı verirken

Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek! 

Biz parayı makam odaları için değil, halk için harcayacağız!

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, sosyal belediyeciliğin tarihini yazacaklarını belirterek, “Bizim yönetiminizde Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek” dedi. Hesap verebilir ve şeffaf bir belediye yönetimi sözü veren Gür, “Biz parayı makam odaları için değil halk için harcayacağız” açıklamasında bulundu.


İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
İYİ Belediyecilik anlayışıyla Uşak için en iyisini yapmaya hazır olduklarını belirten Gür, sosyal yardımları halka eşit ve adil şekilde ulaştıracaklarını söyledi.
“Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek”
Göreve seçilmesi halinde sosyal belediyeciliğin tarihini altın harflerle yazacaklarını kaydeden Gür, “Bizim belediyecilik anlayışımızda bize oy vermiş, vermemiş herkese eşit hizmet etmek vardır. Biz her vatandaşımızın derdine koşacağız. Hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde sosyal yardımlarımızı halkımıza ulaştıracağız. Bizim belediyecilik anlayışımıza göre, Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek. Soğukta kimse evinde üşümeyecek” diye konuştu.

“Halkın parası halk için harcanacak”
Memleketin geleceğinin çocukların ellerinde hayat bulacağına dikkat çeken Gür, makam için değil halk için göreve talip olduklarını vurgulayarak, “Bu memleketin her evladının iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız.  Çocuklarını okutma hayali kuran değerli ailelerimize de müjde veriyoruz. Öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağız. Biz parayı makam odaları için değil halk için harcayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber/AhmetItil.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.