BİST
9.722
ALTIN
2.427,77
DOLAR
32,55
STERLİN
40,67
EURO
35,03

Sezer Ateş Algı Yapanlara Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş anket adı ile algı yapanlara seslendi, Ateş:"Sözde anket şirketleri, koca koca siyaset insanları, belli mihraklara hizmet eden algı spekülatörleri masa başında neredeyse abaküsle yaptıkları anketlerle algı oyunlarını sürdürmeye devam etsinler."

03 Mart 2024 Pazar 18:39
Sezer Ateş Algı Yapanlara Tepki

Kamuoyuna Duyurulur

Yaklaşmakta olan 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala masa başında yapılan anketlerle algı oluşturmaya çalışan bir takım güruhları gülerek ama hallerine de üzülerek izliyoruz. Hemşerilerimiz tarafından kabul görmemiş, sokakta cadde de karşılık bulmamış, söylemleri, vaatleri inandırıcı gelmemiş kişiler kendilerine masa başında karşılık ve sevgi aramaktadırlar. Seçim kampanyamız boyunca sürekli saha da olan, devamlı vatandaşlarımızın arasında çalışma yapan biri olarak halkımızın şahsıma karşı ilgi ve alakası, samimiyet ve sıcaklığı ve sürekli olarak bizi konuşmaları belli ki belli çevreleri rahatsız etmiştir.

Gerek iş hayatım da gerek sosyal yaşantım da her zaman bilime inanan ve bu düşüncemi yaptığım işe entegre eden biri olarak yaptığımız kampanya sürecinde çalışma ekibimle birlikte, alanında uzman arkadaşlarımla bizler de düzenli olarak anketler yapmakta, halkımızın istek talep ve beklentilerini sürekli ölçmekteyiz. Yaptığımız ölçümler neticesinde de 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partimize teveccühü oldukça yüksektir ve giderek te yükselmektedir. Çünkü Uşaklı hemşerilerimizin feraseti yüksektir. Uşak halkı kimin en iyi hizmeti sunacağını, şehri en iyi kimin kalkındıracağını, kimin doğal, kimin yapay ve yapmacık olduğunu ayırt edecek duyarlılığa sahiptir.

Sözde anket şirketleri, koca koca siyaset insanları, belli mihraklara hizmet eden algı spekülatörleri masa başında neredeyse abaküsle yaptıkları anketlerle algı oyunlarını sürdürmeye devam etsinler.

Biz masa da değil sahada yapılan bilimin ışığında analizleri yapılan anketlerimize inanmaya devam edeceğiz.

Gerçekleri söyleyerek ancak aday olan diğer arkadaşlarımızı ve bu partilere gönül veren hemşerilerimizi de kırmadan kampanyamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Algı oyunlarına aldırış etmeden saha da hemşerilerimiz tarafından gördüğümüz teveccühe, hemşerilerimizin bizi kurtarıcı olarak görmesine, bizden hizmet beklediğinin farkında olarak Uşak için çalışmaya devam edeceğiz.

Ortamı germeye çalışanlara inat sakinliğimizi koruyarak, seçim bittikten sonra herkesin yüz yüze bakacağını tavsiye ederek; kırmadan, dökmeden, yıkmadan, yapıcı tavrımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Centilmence başladığımız kampanyamızı centilmence sürdürmeye ancak bu tarz algı oyunlarına ve kirli hesaplara karşı da tavrımızı koruyarak çalışmaya devam edeceğiz.

Uşak için sadece çalışmak yetmez

Uşak için çok çalışmak gerek

Bunun bilincinde olarak küçük beyinlere, kirli zihinlere inat büyük projeler konuşmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygılarımla.

Sezer ATEŞ.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.