BİST
9.645
ALTIN
2.414,41
DOLAR
32,59
STERLİN
40,36
EURO
34,82

Uşakapor'da 3 Yeni Transfer

Kötü gidişe dur demek isteyen Uşakspor yönetimi Recep Yazıcı'dan boşalan Teknik Direktör'lük koltuğunu Ceyhun Müderrisoğlu'na teslim ettikten sonra 3 yeni transfer ile takımı güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

19 Ocak 2023 Perşembe 16:44
Uşakapor'da 3 Yeni Transfer

2'nci lig Kırmızı grupta son 4 haftayı puansız kapatan Uşakspor bu hafta kendi evinde1 Eylül Stadyumunda Recep Yazıcı'dan boşalan Teknik Direktör' lük koltuğunu teslim ettiği Teknik direktör Ceyhun Müderrisoğlu ile Diyarbekirspor'a karşı aldığı 2 - 1'lik galibiyet ve elde ettiği 3 puan ile moral bulmuştu.

Öte yandan Külübün Resmi sponsoru olan AFC Kablo Kanalları yönetim kurulu üyesi ve aynı zamandan Uşakspor kulüp yetkilisi Eren Yılmaz'ın açıkladığı yeni transferler ilede tek, tek anlaşma haberleri gelmeye devam ediyor.

Bu hafta Diyarbekirspor’dan forvet Doğan Karakuş ile anlaştığını duyuran yönetim.

Galatasaray altyapısında yetişen, son olarak Bld. Kütahyaspor’da forma giyen 23 yaşındaki sol açık Metehan Mertöz’le kiralık olarak anlaştığını açıklarken, en son Adıyaman FK forması giyen 26 yaşındaki kaleci Türker Dirdiroğlu ilede anlaşmaya vararak kalesini güçlendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.