BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Uşakspor'da Müderrisoğlu Dönemi Başladı

Uşakspor'da Recep Yazıcı'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Galatasaray U17, U19, ve U21 Takımlarında Teknik Direktörlük yapan Ceyhun Müderrisoğlu getirildi.

14 Ocak 2023 Cumartesi 22:13
Uşakspor'da Müderrisoğlu Dönemi Başladı

2'nci lig Kırmızı grupta son 4 haftayı puansız kapatan Uşakspor, Recep Yazıcıdan boşalan Teknik Direktörlük görevini anlaşmaya vardığı Ceyhun Müderrisoğlu ile doldurdu.

Kulubün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada.

Yarın saat 14.00'te 1 Eylül stadında oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşmasına Uşakspor ile ilk resmi müsabakasına çıkacak olan Ceyhun Müderrisoğlu'nun yardımcılığını İbrahim Gırak, Erem Faruk Şahin ve Süleyman Okumuş'un yapacağı bilgisi paylaşıldı. 

Çiçeği burnunda Teknik Adam hakkında verilen kısa bilgiler arasında.

"1981 doğumlu olan Ceyhun Müderrisoğlu, Galatasaray U16 ve U19 takımlarında yardımcı antrenörlük görevlerinin ardından sırasıyla Galatasaray U17, U19 ve U21 takımlarında teknik direktörlük yaptı. Ardından Niğde Anadolu FK ve Adıyaman FK'da teknik direktörlük görevini üstlenen Müderrisoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Satırlarına yer verildi.

Uşakspor 3 puan fark ile alt sıraları paylaştığı Diyarbekirspor karşısında yarın saat 14'te ligde varım yada yokum maçına çıkacak.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.