BİST
9.080
ALTIN
2.324,41
DOLAR
32,39
STERLİN
40,95
EURO
35,06

Emektar Öğretmenler Unutulmadı

Uşak Kız Meslek Lisesinin emektar Öğretmenleri yıllar sonra aynı binada buluşup hasret giderdi.

13 Ocak 2024 Cumartesi 22:42
Emektar Öğretmenler Unutulmadı

Uşak Kız Meslek Lisesi’nde yıllarca eğitim veren öğretmenler, yıllar sonra eski günlerini yâd etmek için Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) hizmet binasında bir araya geldi.

Uşak Belediyesi’nin şehirde yaşayan kadınlar için oluşturduğu topluluk UKAMER, Kız Meslek Lisesi'nin eski binası olan ve şuan merkezin hizmet binası olarak faaliyet gösteren tarihi binada yeni buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Bu kapsamda UKAMER, Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasında görev yapmış emekli öğretmenleri yıllar sonra bir araya getirmek adına anlamlı bir buluşmaya imza attı.

Etkinlikte, öğretmenler okulun eski günlerini yâd ederken, UKAMER’in toplum üzerindeki olumlu etkilerine ve kadınların toplumdaki yerinin güçlenmesine de dikkat çekti.

Merkezin, kadınlara yönelik eğitim ve destek programlarına ev sahipliği yapması, öğretmenler tarafından takdirle karşılandı.

Merkezde bulunan etkinlik odalarını gezen öğretmenlere, gerçekleştirilen uzman diyetisyen, psikolog ve reformer pilates eğitimleri hakkında bilgiler verildi.

Etkinlikte sunulan ikramlar ve öğretmenlere takdim edilen hediyeler, buluşmanın samimi ve sıcak atmosferini pekiştirdi.

Buluşmaya katılan ve öğretmenlerle samimi sohbetlerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Çakın,

“Bu tarihi binada yıllarca öğrencilere eğitim vermiş değerli öğretmenlerimizle buluştuğumuz için son derece gururluyuz, Tarihi binanın her bir köşesinde anısı olan öğretmenlerimizin yıllar sonra tekrar bu anıları yâd etmelerine ve meslektaşları ile bir araya gelmelerine vesile olduğumuz için de son derece mutluyuz.

UKAMER yeni hizmet binasının kapıları şehirdeki tüm kadınlara açık ve kadınlarımız artık birbirinden unutulmaz anıları burada biriktirerek, kıymetli buluşmaları merkezimizde gerçekleştirebilecekler.” dedi.

Buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner katıldı.

AhmetItil/Haber .

.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.