BİST
9.530
ALTIN
2.478,38
DOLAR
32,49
STERLİN
40,76
EURO
34,90

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba İstifa Etti

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etti.

24 Aralık 2022 Cumartesi 16:40
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba İstifa Etti

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba,İsmetpaşa caddesinde Partililerine ve Basın mensuplarına yaptığı açıklamada 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere Partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Partisinin il başkanlığı önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaoba, tüm mücadelelerde ön safta durabilmek için milletvekili adayı olmak istediğini belirtti.

Karaoba.

- "Küskünlükleri, dargınlıkları, bireysel beklentileri bir kenara bırakarak merkeze cumhuriyeti ve cumhuriyetin kazanımlarını koyarak CHP'nin iktidarına katkı için adayım,bu hizmet yarışında aday belirleme yöntemi ne olursa olsun partimiz neyi uygun görürse kabul edip partimin emrinde olduğumu belirtmek isterim."dedi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.