BİST
9.713
ALTIN
2.411,43
DOLAR
32,06
STERLİN
40,66
EURO
34,91

Uşak'ta 30 Ağustos Fener Alayı Yürüyüşü Yapıldı

Uşak'ta Büyük Zafer'in 101. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı yürüyüşü yapıldı.

31 Ağustos 2023 Perşembe 09:22
Uşak'ta 30 Ağustos Fener Alayı Yürüyüşü Yapıldı

Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

Uşak Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen yürüyüş için vatandaşlar Atapark'ta bir araya geldi.

Yürüyüş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde Zübeyde Hanım Caddesi'nden devam ederek 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda sona erdi.

Yürüyüşe vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla katılırken, bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla eşlik etti.

15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Uşak Belediyesince havai fişek gösterisi yapıldı.

Etkinliğe, Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve kurum müdürleri katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.