BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Feci Kazada Ölü Sayısı 2 Oldu

Uşak'ta dün gece yaşanan trafik kazasındaki ölü sayısı 2'ye yükseldi.

04 Eylül 2023 Pazartesi 19:58
Feci Kazada Ölü Sayısı 2 Oldu

Uşak'ın Banaz ilçesinde otomobilin ağaca çarptığı kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.

Gedikler köyü yakınlarındaki kazada ağır yaralanan Celal Çiçek, tedavi gördüğü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada ölenlerin sayısı böylece 2'ye yükseldi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ayşe Çiçek ile Umut Çiçek'in tedavilerinin devam ettiği, Mücahit Çiçek'in ise taburcu edildiği öğrenildi.

Öte yandan ekiplerce yapılan incelemelerde otomobili, kaza yerinde hayatını kaybeden Yağmur Çiçek'in (21) kullandığı belirlendi.

Uşak-Afyonkarahisar kara yolunda ilerleyen 42 RF 792 plakalı otomobil, dün gece saatlerinde, Gedikler köyü yakınlarında yoldan çıkarak tarladaki ağaca çarpmıştı. Kazada Yağmur Çiçek kaza yerinde hayatını kaybetmiş, babası Celal Çiçek (52), annesi Ayşe Çiçek (45) ve kardeşleri Umut Çiçek (13) ile Mücahit Çiçek (17) yaralanmıştı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.