BİST
9.645
ALTIN
2.412,64
DOLAR
32,57
STERLİN
40,25
EURO
34,71

Uşak Belediyesinden Besni'de Kadınlar Günü Etkinliği

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde Deprem bölgesini unutmadı.

09 Mart 2023 Perşembe 10:00
Uşak Belediyesinden Besni'de Kadınlar Günü Etkinliği

Daha önce Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın beraberindeki heyet ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu depremden etkilenen kardeş şehir Adıyaman'ın Besni İlçesinde Uşak Belediyesi ekipleri Çalışmalarına devam ediyor.

Depremden zarar gören vatandaşlara yardım etmek için çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi ekipleri bünyesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü unutmayan UKAMER Besni'de etkinlik düzenledi.

Uşak Belediyesin sosyal medya sayafasından yapılan açılamada.

Deprem bölgesinde Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) gönüllü kadınları, yaraları sarmak ve acıları bir nebze olsun hafifletmek adına kardeş şehrimiz Besni'de kadınlarımızla, çocuklarımızla ve depremzede vatandaşlarımızla buluştuğu belirtildi.

Ailelerimize yardım malzemelerini ve yüzlerde tebessüm oluşturması adına depremzede kadınlara çiçeklerini teslim eden gönüllüler, Besnili kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü tebrik etti..

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.