BİST
9.463
ALTIN
2.496,51
DOLAR
32,60
STERLİN
40,64
EURO
34,81

Aybey Mahallesinde Mahallede Şenlik Vardı

Uşak Belediyesi’nin yaza renk katmak adına başlattığı “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri dün akşam Aybey Mahallesi’nde gerçekleştirilen programla devam etti.

09 Temmuz 2023 Pazar 09:28
Aybey Mahallesinde Mahallede Şenlik Vardı

Kent geneline hitap eden birçok önemli festival ve kültürel etkinliğe imza atan Uşak Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği mahalle şenliklerine Aybey Mahallesinde devam etti.

Uşak Belediyesi’nin yaza renk katmak adına başlattığı ve 13 Temmuz’a kadar sürecek olan “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri dün akşam Aybey Mahallesi’nde gerçekleştirilen programla devam etti.

Yüzlerce kişinin katıldığı ve eğlenceli anlara sahne olan şenlikte aileler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

Sergilenen sahne gösterilerinin ardından müzik ve eğlencenin doruğa ulaştığı etkinliğe Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman katıldı.

Vatandaşların büyük ilgisiyle başlayan şenlik kapsamında sahne gösterileri ile eğlenen çocuklar, alanda bulunan şişme oyun parklarında ve yüz boyama etkinliğinde eğlencenin tadına vardı.

Şenlik boyunca pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla keyifli vakit geçiren vatandaşlar, bu tip etkinliklerin yaz aylarını dolu dolu geçirmek ve farklı aktiviteler yapmak adına büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Mahallede Şenlik bu akşam saat 19.00'da Kentsel Dönüşüm Toki de devam edecek.

-AhmetItil/Haber.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.