BİST
9.080
ALTIN
2.307,42
DOLAR
32,33
STERLİN
40,88
EURO
35,10

Uşak EML'sinin Hurdaları Gene Gündemde

Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba Uşak Belediyesince cevap bulmayan Hurda borulardan sonra şimdide Uşak EML'sinin yıkımı esnasında çıkan hurdaların akibetini TBMM'ye taşıdı.

07 Kasım 2023 Salı 20:15
Uşak EML'sinin Hurdaları Gene Gündemde

Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba kelimenin tam anlamı ile mecliste arı gibi çalışıyor.

Geçen haftalarda Uşak Belediyesince cevap bulmayan her birinin 400 kg olduğu söylenen 2000 adet hurda boruyu meclis gündemine taşıyan Karaoba şimdide Uşak EML'sinin yıkımı esnasında çıkan hurdaların akibetini TBMM'ye taşıdı.

Karaoba TBMM'ye verdiği Meclis Araştırma Önergesinde.

MKE'ye satılması gereken hurdalar hakkında .

Uşak Belediyesi Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uşak Endüstri Meslek Lisesinde 2017 / 2022 yılları arasında açığa çıkarılan hurdaların MKE'ye satılmadığı tespit edilmiş olup bu hurdaların MKE'ye satılmadığı tespit edilmiş olup bu hurdaların akibetinin belirlenmesi ile ilgili kişi ve kurumlara gerekli yasal yaptırımlşarın yapılması amacıyla Anayasanın 98 TBMM İçtüzüğünün 104 ve 105 maddeleri kapsamında Meclis araştırması açılması konusunda gereğini arz ve talep ederiz .

Yazılı önergesini Tbmm'ye sundu.

Haber sitemize açıklamalarda bulunan Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba her alanda Uşak'lının hakkını savunmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz derken, TBMM'de Uşak'ı ve Uşak'lıları temsil etmek için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.